Accident produs de un tânăr bihorean băut și fără permis

Marți, 18 iulie a.c., la ora 19.01, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe raza localității bihorene Suplacu de Barcău, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din investigațiile efectuate, au constatat că, un tânăr de 25 de ani, din comuna Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.19B, pe Calea Muncii din Suplacu de Barcău, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a  părăsit partea carosabilă.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat tânărul care conducea autoturismul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că prezenta o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Postului de Poliție Suplacu de Barcău continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub infleunța băuturilor alcoolice.

Distribuie informația
Alte știri