Accident rutier cu trei victime în zona staţiunii Stâna de Vale

Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont/Facebook

Patrula S.J. Salvamont – Salvaspeo Bihor care asigură permanenţa în zona staţiunii Stâna de Vale – masiv Bihor – Vlădeasa, la solicitarea IJSU „Crişana” Bihor, a intervenit duminică la un accident rutier, cu trei victime, produs la circa 5 km de staţiune, alături de echipajele ISU şi SMURD.

Potrivit Salvamont România, fiind prima echipă de intervenţie ajunsă la faţa locului, salvatorii montani au trebuit întâi să asigure autovehiculul răsturnat pentru a preveni alunecarea acestuia pe versant şi să deschidă o cale de acces, în siguranţă, spre vehicul.

„Ulterior, medicul echipei, voluntar în cadrul SJ Salvamont – Salvaspeo Bihor, alături de medicii echipajelor SMURD şi SAJ, ajunse la faţa locului, au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor. Dat fiind că nici una dintre victime nu prezenta leziuni vizibile grave, elicopterul SMURD a fost întors din drum, pacienţii fiind preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital în vederea efectuării unor investigaţii complete”, se arată pe pagina de Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont.

Distribuie informația
Alte știri