Accident rutier cumplit la intrarea în Florești. Un bihorean e în stare gravă

Foto: stiridecluj.ro

Un accident grav de circulație s-a produs sâmbătă dimineața pe DN1, la ieșire din Cluj-Napoca spre Florești, înainte de urcarea pe breteaua de la Vivo.

Poliția Cluj anunță că au fost implicate trei autoturisme implicate o autoutilitară Volkswagen cu număr de înmatriculare de Cluj, un BMW cu număr de Bihor și un Fiat Punto. O autospecială pentru intervenție rapidă și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs pe calea Florești din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 8.00.

Din primele informații, cauza accidentului ar fi o pătrundere pe contrasens. În urma accidentului s-au înregistrat trei victime, una dintre acestea, bihoreanul, rămânând captivă între fiarele contorsionate ale unuia dintre autoturismele implicate, potrivit stiridecluj.ro.

Au fost solicitate forțe în sprijin, moment în care au fost alertate încă două autospeciale, una din municipiul Cluj-Napoca și una din punctul de lucru Florești. Cea care se deplasa din subunitatea de pe strada Johannes Gutenberg a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la cca 200 de metrii de locul unde trebuiau să ajungă.

Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma accidentului și nici pompierii din autospecială. Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului.

La locul evenimentului a ajuns între timp și autospeciala din Punctul de Lucru Florești și a fost descarcerat bărbatul din autoturism, a fost extras cu echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor afecțiuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD. Bihoreanul a fost preluat în stare de conștiență și cooperant și a fost transportat la spital. Încă doi bărbați au fost consultați și transportați la spital, se pare cu afecțiuni ușoare.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri