Accident tragic la Cadea. Un tanar de 20 de ani a murit

Miercuri, 21 martie a.c., la ora 04.16, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Cadea, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cherechiu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Satu Mare, într-o curbă ușoară la stânga, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un cap de pod din beton.

În urma accidentului rutier, un tânăr de 20 de ani, din Săcueni, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

La locul indicat de apelant au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu o ambulanță de tip B2 și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea pasagerului de pe locul din dreapta șoferului, rămas captiv în autoturismul avariat și la efectuarea manevrelor de resuscitare a acestuia, însă, din nefericire, tânărul, în vârstă de 20 de ani, aflat în stop cardio – respirator, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

Distribuie informația
Alte știri