Accidentul de pe centura Oradea. Care sunt cauzele tragediei. Victima este o tanara soferita din Ineu

Joi, 4 mai, la ora 11.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed, ploaie torențială.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de aceasta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe banda a doua, de o femeie de 30 de ani, din comuna Moisei, județul Maramureș.

În urma accidentului rutier, tânăra de 18 ani care conducea primul autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, o tânără de 18 ani, din municipiul Oradea, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Totodată, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 76 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului. Citeste si : Accident mortal pe centura Oradea. Victima este o tanara de 19 ani

accident strada Ogorului Oradea

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri