Accidentul de pe centura Oradea. Care sunt cauzele tragediei. Victima este o tanara soferita din Ineu

Joi, 4 mai, la ora 11.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed, ploaie torențială.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de aceasta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe banda a doua, de o femeie de 30 de ani, din comuna Moisei, județul Maramureș.

În urma accidentului rutier, tânăra de 18 ani care conducea primul autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, o tânără de 18 ani, din municipiul Oradea, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Totodată, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 76 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului. Citeste si : Accident mortal pe centura Oradea. Victima este o tanara de 19 ani

accident strada Ogorului Oradea

Distribuie informația
Alte știri