Accidentul din Urvind. FOTO-COMUNICAT ISU

Luni, 06.06.2016, în jurul orei 18.55, un apelant al Sistemului Unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui accident rutier între localităţile Urvind şi Uileacu de Criş, precizând faptul că, mai multe persoane aflate într-un autoturism au fost grav rănite.

La locul indicat de apelant s-au deplasat cu operativitate două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, dintre care unul de descarcerare şi unul de prim ajutor calificat, două echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, cu autospeciala de descarcerare grea şi autospeciala de transport personal şi victime multiple, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunşi la locul producerii accidentului, pompierii militari au găsit trei adulţi încarceraţi în habitaclul autoturismului şi două minore aflate în afara autovehiculului, toate cele cinci victime fiind în stare de inconştienţă. Forţele de intervenţie le-au au evacuat pe cele trei persoane adulte din autoturismul avariat şi au acordat îngrijirile medicale de urgenţă victimelor, patru dintre acestea fiind intubate.

Cele două fetiţe în vârstă de 10, respectiv 12 ani, femeia, în vârstă de 37 ani şi cei doi bărbaţi, în vârstă de  47, respectiv 44 de ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

foto 2 foto 3 foto 1

Distribuie informația
Alte știri