Accidentul mortal din Nojorid/ Șoferul implicat avea anulat dreptul de a conduce

Foto: arhiva

Marți, 12 iulie a.c., la ora 21.35, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, dinspre localitatea Leș înspre municipiul Oradea, de un bărbat de 44 de ani, din Vânju Mare, județul Mehedinți.

În urma accidentului rutier, o femeie de 25 de ani, din comuna Bocsig, județul Arad, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul la fața locului. Totodată, un minor de 2 ani, din aceeași comună arădeană, pasager în autoturism și bărbatul de 48 de ani, care conducea autoturismul, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Conducătorul autotrenului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost, de asemenea, transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă în formă agravată, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul având anulat permisul de conducere, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri