Achiziția unui grup energetic de rezervă pentru Termoficare Oradea, soluție de rezervă în cazul unor avarii

Consilierii municipali au avizat proiectul privind continuarea investițiilor în sistemul de termoficare pe bani europeni, al municipiului. Este vorba de achiziția unui grup energetic de rezervă pentru Termoficare Oradea, format dintr-un cazan de apă fierbinte și un motor termic.

Acesta se alatură celor două proiecte care se refera la înlocuirea a inca peste 20 km de magistrală și un altul care vizează creșterea aportului de energie produsă prin apă geotermală în sistemul de încălzire și de reabilitare a rețelelor din cartierul Nufărul, și el cu șanse foarte mari să fie câștigat, spune primarul Ilie Bolojan.

Grupul energetic de rezervă va sigura atât capacitatea de funcționare normală, cât și capacitatea de rezervă atunci când temperaturile sunt foarte scăzute sau când apar avarii la una din actualele componente ale sistemului. Valoarea estimată a acestei investiții este de aproximativ 18 milioane euro inclusiv TVA. În continuare se va trece la desfășurarea procedurii de licitație. Durata de realizare a investiției este estimată la 11 luni, acest lucru însemnând că dacă totul va decurge fără probleme, în iarna 2019 – 2020 acest grup va putea intra în funcțiune.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri