Acte de vandalism în noaptea dintre ani. Comunicat

În noaptea dintre 31 decembrie 2017 şi 1 ianuarie 2018, în intervalul orar 11,00 – 4,00, un grup format din persoane necunoscute până la aceasta dată au înțeles să sărbătorească revelionul vandalizând elemente de mobilier stradal dintr-un parc şi împrejurimi.

De această dată, parcul public din cartierul Ioşia (situat în zona străzilor Haţegului şi Gheorghe Pop de Băseşti) şi zona învecinată au fost ţinta distrugerilor din partea unor persoane cu probleme serioase de educaţie şi de comportament. Paguba creată oraşului şi implicit obştii constă în distrugerea a 9 pubele stradale, care au fost sparte cu picioarele şi pumnii de către persoane din acest grup.

Primăria a depus la Poliţia municipiului Oradea o plângere penală in rem pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, solicitând identificarea făptaşilor şi tragerea lor la răspundere.
Primăria municipiului Oradea face apel către cetăţenii care sunt martorii unor asemenea acte de distrugere să anunţe de îndată autorităţile de ordine publică la numărul unic de urgenţă 112, pentru a surprinde în flagrant persoanele care comit asemenea fapte de vandalism. De asemenea, în cazul în care cineva a fost martorul incidentului petrecut în parcul public din cartierul Ioşia, este aşteptat să ofere detalii poliţiei.

Distribuie informația
Alte știri