Acțiune de igienizare a malului stâng al Crișului Repede în zona Podului Decebal, pe Splaiul Crișanei. Comunicat

În data de 4 aprilie 2018, între orele 12.00 și 15.00, a avut loc o acțiune de igienizare a malului stâng al Crișului Repede în zona Podului Decebal, pe Splaiul Crișanei, efectuată de Platforma Asociația Oradea Civică 2017, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România, Consiliile Americane pentru Educație Internațională și cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea.

Acest eveniment s-a desfășurat în cadrul proiectului 4/4 Pentru Prieteni, creat în memoria lui Martin Luther King Jr. La această activitate au participat 20 de voluntari. Primăria municipiului Oradea a asigurat sacii menajeri necesari colectării deșeurilor și transportul acestora.

Organizatorii speră ca gândurile exprimate de remarcabilul activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, să inspire cât mai mulți cetățeni ca, pe 4 aprilie, să își dedice o parte din timp prietenilor, comunității, școlii și să facă o faptă bună, alăturându-se astfel la acest eveniment nemaiîntâlnit până acum în România.

Primăria municipiului Oradea mulțumește pentru implicarea civică tuturor cetățenilor conștienți de importanța protejării naturii, de care depinde sănătatea noastră.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri