Acțiuni de dezinsecție în Oradea în luna mai

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Oradea anunță că, în această lună, se execută prin tratament la sol activitatea de dezinsecție în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza municipiului.

Aceste acțiuni se vor desfășura după următorul calendar, corelat cu condițiile meteo din această perioadă:

– dezinsecție în perioada 28 – 29 mai 2023, o etapă;

– dezinsecție în perioada 30 – 31 mai 2023, o etapă.

Produsele ce urmează a fi folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

„Rugăm cetățenii din Municipiul Oradea să evite utilajele și să nu stea în raza de acțiune a acestora în timp ce pulverizează soluțiile insecticide, pentru a preveni eventuale accidente/incidente”, transmit reprezentantii PMO..

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri