Activistul civic, Malin Bot, vine la Oradea ca sa stranga semnaturi in campania „Fara penali in functii publice”

„Dacă sunteți din Bihor sau județele vecine și puteți să veniți să ne vedem la Oradea, în 9 și 10 mai, vă așteptăm împreună cu prietenii de la Oradea Civică. Este important să strângem rândurile acum și să #nucedam în fața planurilor grupului infracțional organizat care înhață România și distruge independența Justiției”, a anuntat Malin Bot, pe Facebook.

Asociația Oradea Civică 2017 a publicat si programul celor doua zile de actiuni.

Activistii civici vor organiza un flash mob în fața sediului PSD, întâlniri cu orădenii care urmăresc și susțin acțiunile lui Mălin din utimul an, strângere de semnături pe corso-ul orădean – campania ”Fără penali în funcții publice” – și seară culturală/concert la Filarmonica din Oradea.

„Cu ocazia zilei Europei – 9 mai si a Regalitatii – 10 mai avem un invitat special : MALIN BOT !!!
9 mai – ora 12:00 : Flashmob “#Fără penali în funcții publice” la sediul PSD, ora 17:00 : Intâlnire cu Malin Bot la Studio Act – Kosher, str Crinului nr 2.
ora 19:00 Protest #Next Level în Piața Unirii.
10 mai – ora 13:00 : Operațiune de strângere semnături in zona pietonala (ni se alătură Mălin Bot), ora 19.00 : Roman Kim ne incanta pe muzica lui Paganini, la Filarmonica Oradeana.

Cei care doresc să ni se alăture sunt mai mult decât bineveniți să o facă. Nu uitați să vă aduceți și prietenii”, a anuntat asociatia pe Facebook.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri