Acum! Oportunitate pentru cei ce vor un loc de muncă în industria hotelieră

DoubleTree by Hilton Hotel Oradea, în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează în data de 18 mai 2018, începând cu ora 10:30, evenimentul “Career Day @ Hilton ” – Ziua Carierei în incinta hotelului situat în Oradea, Aleea Ştrandului nr. 9.

Evenimentul are ca scop orientarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă spre industria hotelieră. În cadrul acestui eveniment se vor organiza workshopuri – ateliere de lucru pentru a familiariza publicul larg cu activităţile din cadrul unui hotel, susţine Békési Csaba, director executiv Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri