Adăpostul de Noapte din Oradea a fost dotat cu două noi containere

În incinta Adăpostului de Noapte, situat pe str. J. Gutenberg nr. 8, au fost amplasate, ca urmare a achiziționării de către Direcția de Asistență Socială Oradea, încă 2 containere destinate cazării persoanelor fără adăpost. Acestea sunt dotate cu paturi, saltele, perne și încălzire proprie.

Astfel, persoanele fără adăpost beneficiază de cazare în cadrul clădirii Adăpostului de Noapte și în cele 22 containerele amenajate, respectiv de grupuri sanitare și dușuri, de îmbrăcăminte și, nu în ultimul rând, sprijin pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor.

Pe perioada zilei, în cadrul Centrului Comunitar Gutenberg de lângă Adăpostul de Noapte, beneficiarii au parte de o serie de activități de socializare, vizionare de filme şi documentare, alese în funcţie de aria lor de interes, consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă și sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă.

Având în vedere prognoza de temperaturi scăzute, mai ales din timpul nopții, care se anunță pentru perioada următoare, rugăm comunitatea locală să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969, în intervalul orar 10.00 – 22.00, care are disponibilă o mașină pentru ridicarea acestor persoane, sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri