Adelina Coste propune tarife preferentiale pentru oradeni, la Aquapark. PSD cere ca cetatenii orasului sa plateasca bilete la jumatate de pret

Candidatul PSD la Primaria municipiului Oradea, Adelina Coste, i-a transmis doua propuneri directorului ADP, Liviu Andrica, in contextul in care regulamentul si tarifele de la Aquapark au fost puse in dezbatere publica. Prima este ca cetățenii cu domiciliul în municipiul Oradea să plătească doar jumătate din prețul biletelor și abonamentelor, iar pensionarii și elevii să beneficieze de o reducere suplimentară de 10%. Cea de a doua propunere vizează eliminarea Articolului 48 din proiectul de Regulament de Organizare și Funcționare, astfel încât să se permită accesul cu băuturi si mâncare în aquapark.

„Prin aceste măsuri, orădenii ar simți că investiția făcută din banii lor se întoarce în favoarea lor, ar fi încurajați să-și petreacă timpul liber acasă la Oradea și nu ar mai prefera să meargă la Aquaparcurile din alte localități sau din Ungaria. De altfel, politici similare sunt aplicate în Aquaparkurile din Ungaria construite prin investiții publice”, spune Adelina Coste

Argumentele PSD pentru aplicarea unor facilitati pentru oradeni au in vedere ca cea mai mare parte a investiției de la Complexul Wellness Termal ”Nymphaea” s-a realizat din taxele și impozitele locale dar si nivelul redus al salariilor din oras.

In urma cu o saptamana, primarul Ilie Bolojan a anuntat ca Aquapark-ul oradean nu a fost gandit si nici nu va fi un proiect social.”Aquapark-ul nu e o scaldatoare, ci o adevarata fabrica”, a declarat atunci primarul, intr-o conferinta de presa.

Distribuie informația
Alte știri