AdePlast va construi la Oradea o fabrică de vată minerală bazaltică

Producătorul de materiale de construcţii AdePlast intenţionează să construiască la Oradea o fabrică de vată minerală bazaltică. Până în momentul de faţă compania are asigurată finanţarea, iar demersurile pentru obţinerea terenului sunt aproape de finalizare, potrivit antreprenorului Marcel Bărbuţ, cel care a creat businessul AdePlast.

„De aproape patru ani mă lupt să facem această fabrică. Am încercat să obţin finanţare printr-un ajutor de stat, dar rezultatul a fost negativ. Ca de obicei banii au fost direcţionaţi către multinaţionalele de afară. Până la urmă vom finanţa proiectul din fonduri proprii şi prin credit bancar“, a spus Marcel Bărbuţ la emisiunea de business ZF Live.

Antreprenorul precizează că deşi este un proces complicat, compania se află pe o direcţie bună în ceea ce priveşte construcţia fabricii.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri