ADLO a lansat clipul oficial de promovare oportunităților de afaceri din Oradea/ VIDEO

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat, în această săptămână, la Munchen, clipul oficial de promovare care evidențiază oportunitățile de afaceri din Oradea, în cadrul evenimentului Expo Real 2023, a anunțat ADLO, pe Facebook.

În ultimii 15 ani, Oradea a investit masiv în infrastructura sa, beneficiind atât locuitorii, cât și investitorii. Se numără printre cele mai sigure orașe din România și se află în top 10 al celor mai emergente orașe mici din Uniunea Europeană, conform statisticilor FDI EU.

Datorită recentelor conexiuni la Autostrada A3 și la Terminalul Cargo, Oradea ocupă o poziție strategică, fiind pregătită să răspundă cerințelor moderne ale investitorilor. De la incubatoare de afaceri, la mijloace de transport în comun moderne și cartiere rezidențiale contemporane, antreprenorii și familiile tinere găsesc aici suportul și inspirația de care au nevoie.

În plus, cele patru parcuri industriale oferă toate facilitățile de care companiile ar putea avea nevoie pentru a investi, de la electricitate și până la rute de autobuz publice, blocuri de locuințe și grădinițe pentru copiii angajaților și investitorilor.

Distribuie informația
Alte știri