ADLO anunță un nou investitor în Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) anunță un nou investitor în Parcul Industrial Eurobusiness II. Este vorba despre societatea Drauber SRL căreia i-a fost atribuită o parcelă de 21.540 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intenție și a parcurgerii procedurii de negociere directă, desfășurată la finalul lunii octombrie 2021.

Contractul privind investiția s-a semnat în data de 11.01.2022, de către reprezentanții Societății ADLO SA. și reprezentanții societății respective, pentru realizarea unui depozit frigorific (depozitare produse alimentare la temperatură controlată) în suprafată de 11.200 mp și birouri administrative.

Valoarea investiției asumate este de 14 milioane euro, urmând a fi create 20 de locuri de muncă.

Compania activează din anul 2013 în domeniul „Activități conexe transportului rutier de mărfuri”, fiind rezident din anul 2021 cu un proiect similar în parcul industrial Parcul Industrial Eurobusiness II.

Începând cu anul 2022, investitorul  și-a exprimat intenția de a desfășura în zona industrială a orașului activitățile de depozitare produse la temperature controlată, activități de cross-dock, picking și distribuție, specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri