Administratia judeteana incurajeaza turismul montan din Bihor

CJ Bihor asigura mijloace de transport, cu plecare din Oradea, pentru toți pasionații sporturilor de iarna, către către Stâna de Vale si catre Satul de vacanță Vârtop. Programul de circulație este astfel conceput încât să încurajeze turismul, inclusiv cel de o zi sau de week-end, existând posibilitatea de întoarcere chiar în aceeași zi, după câteva ore petrecute pe pârtie.

Astfel, către Stâna de Vale, circulă un microbuz de vineri până duminică, cu plecare din Oradea Autogara Nufărul vineri la ora 10:00 și întoarcere din Stâna de Vale la ora 16:15 iar sâmbăta și duminica cu plecare din Oradea Autogara Nufărul la ora 08:30 și întoarcere din Stâna de Vale la ora 16:15. Pentru această relație costul unui bilet intreg este de 25 de lei.

Spre Satul de vacanță Vârtop, circulă zilnic două microbuze având plecări din Oradea Autogara Nufărul la ora 07:15 și 16:00 cu întoarceri din Vârtop la ora 09:30 respectiv 18:00. Costul unui bilet intreg pentru această relație este de 20 de lei.

În cazul în care numărul de călători sau echipamentele acestora depășesc capacitatea de transport a microbuzelor operatorii de transport vor suplimenta numărul mijloacelor de transport pentru a asigura o călătorie în condiții de siguranță și confort.

Alte știri