Administratorul firmei care a renovat Episcopia Greco-Catolica si Palatul Moskovits Adolf , trimis in judecata

Printr-un comunicat de presa, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au anuntat ca, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale, în mod repetat, în calitate de reprezentant legal al SC CSEH BETON CONSTRUCȚII SRL Oradea, Antal Csaba a dispus înregistrarea în contabilitate şi în alte documente legale, a unor cheltuieli nereale cu materialele de construcții care nu se regăsesc în devizele lucrări.

Aproape 1 milion de lei ar fi fost inregistratifictiv, spun anchetatorii ceea ce ar fi adus statului un prejudiciu de aproximativ 370.000 lei. Si societatea comerciala a fost trimisa in judecata tot pentru evaziune fiscala, la fel ca administratorul.

Proprietarul firmei CSEH BETON CONSTRUCȚII este cetateanul italian Antonio Papalia iar firma acestuia a renovat doua dintre cele mai reprezentative cladiri din centrul orasului : Episcopia greco-catolica si Palatul Moskovits Adolf si Fiii, situat pe strada Vasile Alecsandri nr.1.

Punerea in mișcare a acțiunii penale împotriva inculpaților mai sus menționați și trimiterea lor în judecată, reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedura penală, și nu pot, în nici un caz, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au colaborat cu lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Bihor – S.I.C.E.

DSC_0137

Distribuie informația
Alte știri