Admitere la Facultatea de Arte Vizuale a Universității din Oradea. Vezi ce specializări sunt la studiile de licență și master

Conform informațiilor transmise de doamna decan a Facultății de Arte, conf. univ. dr. Corina Andor, Facultatea de Arte a Universității din Oradea organizează admitere, pentru anul de studii 2021-2022, la studii de licență și master.

Specializările la programul de învățământ studii de licență sunt: grafică, pictură, design, arte decorative, modă-design vestimentar.

Specializările pentru programul de master sunt: design de obiect, modă și ambient, respectiv, arte plastice și multimedia.

Prima sesiune de admitere pentru studiile de licență din acest an se va desfășura în luna iulie, după următorul program:

  • Înscrierea candidaților 12 – 17 iulie 2021,
  • Data limită de trimitere a portofoliilor/proiectelor 19 iulie 2021,
  • Proba unică, notarea, 20 iulie 2021,
  • Perioada de confirmare a ocupării locului obținut ca urmare a concursului este 22 – 23 iulie 2021 și, respectiv, 26 iulie 2021,
  • Afișarea rezultatelor finale 27 iulie 2021.

Toate detaliile, inclusiv cele cu privire la studiile de master, acte necesare și metodologia desfășurării concursului pot fi găsite la adresa:

https://arte.uoradea.ro/ro/admitere-av/admitere-licenta

Distribuie informația
Alte știri