Admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea pentru anul universitar 2021 – 2022

Anul acesta admiterea la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea începe în data de 5 iulie, odată cu debutul perioadei de înscriere a candidaților.
Perioada de înscriere este între 5 – 21 iulie 2021. Depunerea dosarelor se face online, la: https://studinfo.uoradea.ro/admitere/.

Susținerea probelor de concurs va avea loc în zilele de 27 și 28 iulie 2021, examenul fiind un de tip test grilă. Afișarea rezultatelor este programată pentru data de 29 iulie 2021.

În zile de 30 și 31 iulie 2021, candidații declarați admiși trebuie să își confirme înscrierea pentru programul de studiu ales.

La 2 august 2021 urmează să aibă loc o a doua sesiune de confirmare a înscrierii viitorilor studenți, pentru locurile rămase neocupate la sesiunea anterioară. Acei candidați care nu își vor confirma înscrierea în termenul prevăzut, conform calendarului de admitere, pierd locul obținut prin concurs.

În data de 3 august 2021, la sediul Facultății de Medicină și Farmacie, din Parcul 1 Decembrie, nr. 10, vor fi afișate rezultatele finale ale concursului de admitere.
Taxele de admitere:
• 150 de lei taxa de înscriere,
• 150 de lei taxa de contestație,
• 100 de lei taxa de înmatriculare.
Pentru candidații cu studii anterioare efectuate în străinătate se percepe o
taxă de procesare a dosarului de 150 euro.

Documentele ce trebuie să facă parte din dosarul de admitere, categoriile de candidați scutiți de la plata taxei de înscriere și metodologia admiterii sunt disponibile pe:
https://fmf.uoradea.ro/ro/admitere/informatii-admitere/licenta-info
Informații în legătură cu admiterea la masteratul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea pot fi găsite aici:
https://fmf.uoradea.ro/ro/admitere/informatii-admitere/masterat-info.

Distribuie informația
Alte știri