Admitere la școlile de Poliție 2023: IPJ Bihor, detalii pentru candidații din județ

În perioada 20 aprilie – 5 mai a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea APRILIE – IUNIE 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email resurseumane@bh.politiaromana.ro .

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina;

– Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune (femei și bărbați), iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi accesate în mod gratuit la link-ul:

https://bh.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-sesiune/2023

Până la data de 19 mai 2023, tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, se realizează și activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior și postliceal ale M.Ap.N. și Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea IULIE – AUGUST 2023

Distribuie informația
Alte știri