Adolescent bihorean, arestat preventiv, după ce a înjunghiat un tânăr

Foto: arhiva

Un adolescent de 16 ani din localitatea Sâniob a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat un tânăr de 26 de ani, care a ajuns la spital.

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, în jurul orei 15:30, pe o stradă din Sâniob.

Leziunile de la nivelul gâtului şi braţului au necesitat 12 zile de îngrijiri medicale şi nu au pus în primejdie viaţa victimei.

”În data de 02.06.2024, în jurul orelor 15.30, în timp ce persoana vătămată MRF se afla pe stradă în localitatea Sâniob, pe DJ6767F, în aproprierea imobilului nr. 220, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul HP i-a aplicat lovituri cu cuţitul în zona gâtului (…) şi la nivelul braţului drept, pe care victima l-a ridicat, încercând să se apere (…), precum şi cu pumnul în zona feţei, pe partea stângă”, se precizează în comunicat.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, aceasta fiind admisă de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor.

„La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale”, se mai precizează în comunicatul procurorilor.

Distribuie informația
Alte știri