Adolescent bihorean de 14 ani, reținut de polițiști în momentul în care se pregătea să abandoneze autoturismul furat

Foto: ilustrativ

Joi, 1 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul de Poliție Holod au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 14 ani, din comuna Holod, județul Bihor, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, în timp ce se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Acesta este bănuit că, la 30 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, ar fi sustras, în scop de folosință, un autoturism care fusese parcat pe raza localității bihorene Pocola, profitând de faptul că a găsit cheile vehiculului în interiorul acestuia și l-ar fi condus, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, până pe raza localității bihorene Lupoaia, unde a pătruns într-un șanț.

Tânărul a fost surprins în flagrant delict de polițiștii din Holod, tocmai când se pregătea să abandoneze autoturismul sustras.

Polițiștii Postului de Poliție Holod continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Distribuie informația
Alte știri