Adolescenta care şi-a înjunghiat bunica a dispărut. Poliţiştii cer ajutorul orădenilor

Oricine poate oferi detalii cu privire la adolescenta care şi-a înjunghiat bunica este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Deși fapta comisă de BORDAȘ ABIGAIL, de 13 ani, din municipiul Oradea este gravă, ea nu va răspunde penal.

Minora a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit. S-a mai intamplat asta în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 53 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă, nu are semne particulare. ÎMBRĂCĂMINTE: Maieu negru, blugi scurți, pantofi sport, negri cu alb.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația
Alte știri