Adolescentă plecată de acasă, căutată de polițiștii bihoreni. Dacă aţi văzut-o, sunaţi la 112!


La data de 30 iunie 2024, la ora 03.00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la familia unei minore, de 14 ani, din localitatea Sârbi, județul Bihor – CHEREGI MARIA ROXANA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul nopții de 30 iunie a.c., în jurul orei 01.00 și nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, în repetate rânduri, revenind de fiecare dată sau fiind găsită de polițiști.SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 45 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru.ÎMBRĂCĂMINTE: tricou negru, pantaloni scurți, negri cu gri, șlapi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informație în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri