Adolescentul care a provocat masacrul într-o școală din Belgrad este olimpic și plănuise în detaliu atacul

Foto: antena3.ro

Polițiștii l-au identificat pe băiatul care a comis masacrul din școală. Are 13 ani, este în clasa a șaptea și se numește Kosta Kecmanovici. El și-a planificat atacul cu mult timp înainte, au precizat autoritățile. A ajuns la școală, cu arma și patru sticle incendiare, a ucis mai întâi paznicul de la intrarea în instituție. 

Adolescentul de 13 ani a ucis apoi cu focuri de arma opt elevi . Alti șase copii și un profesor au fost răniți de focurile de armă trase de elev. Ucigașul a fost reținut de forțele de ordine și dus în arest, unde a povestit cum a planificat crimele. Arma folosită la crime era a tatălui sau, care o deținea legal, și care a fost de asemenea arestat.

Presa sârbă scrie că băiatul era supus violențelor de către colegii săi de foarte mult timp pentru că avea note bune la școală. El era agresat și numit tocilar, însă autoritățile nu au intervenit.

Printre victimele care și-au pierdut viața în atacul armat din școală este și fiica antrenorului echipei de volei Sport Club Municipal Zalău.

Autoritățile judiciare urmează să stabilească și ce pedeapsă va primi băiatul, dat fiind că are doar 13 ani. Surse judiciare spun că el nu regretă fapta.

Adolescentul este olimpic și face parte dintr-o familie bună – tatăl este medic, iar mama asistentă medicală.

Distribuie informația
Alte știri