ADP caută soluții pentru comercianții din Piaţa Mare

În cursul dimineții de luni, 20 iulie 2020, conducerea Administrației Domeniului Public Oradea a purtat discuții cu o mare parte dintre comercianții care își desfășurau activitatea în Hala Veche a Pieței Cetate.

În urma discuțiilor au fost identificate spații (mese, module) care să fie puse la dispoziția comercianților, astfel încât aceștia să își poată continua activitatea tot în Piața Cetate.

„S-a discutat cu cea mai mare parte a comercianților care vindeau în sectoarele Flori, Legume-Fructe, Alimente, Produse naturiste, Miere, Lapte și dorim să le oferim alte spații în piață, unde să își continue activitatea. De asemenea, suntem în căutarea unei soluții și pentru cei care comercializau produse din carne în Hala Veche. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat, însă, o consolare ar fi faptul că la sfârșitul anului va fi semnat contractul pentru construirea  unei hale moderne, care să asigure condiții optime pentru desfășurarea activității tuturor comercianților”, precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Loredana Buz

Distribuie informația
Alte știri