ADP Oradea a publicat lista de preturi pentru Aquaparc. Un bilet standard va costa 50 de lei. Tarifele si regulamentul sunt in dezbatere publica.

Conducerea ADP nu a organizat o consultare publica la sediul Primariei ci a preferat varianta online de „dezbatere”. Pe site-ul adporadea.ro pot fi consultate listele de preturi si regulamentele iar propunerile si sugestiile pot fi trimise la adresa secretariat@adporadea.ro

Care vor fi preturile?

Directorul general al ADP Oradea, Liviu Andrica a comparat noul strand cu Aquaworld Budapesta si a fixat tarife de 60 la suta din valoarea celor din capitala Ungariei, ajungand astfel la un pret de 50 de lei pe zi pentru un adult fata de 89 de lei cat se plateste la Aquaworld. Un bilet pentru copii va costa 25 de lei iar o familie formata din 2 adulti si 2 copii va achita pentru o zi la strand 125 de lei. Vor exista si bilete cu preturi mai mici, insa si durata de sedere va scadea proportional. Tichetul de doua ore va costa 25 de lei iar pentru cel de seara (intre 17 si 22) se va plati 25 de lei. Va exista si o varianta matinala, la 10 lei, pentru inotatori iar pensionarii si elevii vor beneficia de o reducere de 20 la suta.

Fiecare serviciu suplimentar va fi taxat. De exemplu, o ora de masaj thailandez va costa 80 de lei. Lista completa a tarifelor poate fi consultata aici.

Conducerea ADP sustine ca,  si la aceste preturi, strandul va fi nerentabil pentru ca va avea venituri estimate de 6,1 milioane de lei in vreme ce cheltuielile anuale vor trece de 8,3 milioane.

Distribuie informația
Alte știri