ADP Oradea: Activitatea din Piața Cetate se derulează normal

Lucrările de transformare a Pieţei Cetate într-un centru de afaceri cu produse agricole, și nu numai, după modelul Pieței Rogerius, sunt în plină desfășurare. Momentan acestea se derulează pe amplasamentul halei vechi. Orădenii trebuie să știe însă că lucrările nu au afectat funcționarea Pieței, programul de funcționare rămânând neschimbat.

„Activitatea din Piața Cetate se derulează normal, toți cei interesați putând găsi aici în continuare legume, fructe, flori, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, artizanat, coroane etc. A fost necesar însă ca unii dintre comercianți să fie relocați pe alte spații comerciale”, precizează directorul Administrației Domeniului Public Oradea, Liviu Andrica.

În Piața Cetate își desfășoară activitatea aproximativ 200 de comercianți, mulți dintre ei producători, care oferă o gamă variată de produse, la prețuri accesibile oricărui cumpărător.

Accesul în Piață este posibil din trei direcții: Cicero dinspre Electrica, Griviței dinspre Electrica și Griviței dinspre BCR.

Programul de funcționare este de luni până vineri între orele 6-18, sâmbăta, între orele 6-17, iar duminica, între orele 6-14.

Distribuie informația
Alte știri