Adrian Olaru, campion national la judo seniori 2019

Spte medalii au cucerit sportivii oradeni la Nationalele de Judo pentru seniori 2019. Finala competitiei s-a desfasurat in Sala Polivalenta din Iasi in acest weekend. La concurs au participat 170 de sportivi de la marile cluburi din tara. Municipiul,resedinta de judet a Bihorului a fost reprezentat de o delegatie numeroasa de sportivi de la CSM Oradea, CSM-LPS Oradea si LPS Bihorul Oradea.

Cel mai bun rezultat l-a obtinut Adrian Olaru, care in limitele categoriei 66 kg, a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, devenind Campion National de Seniori. El e legitimat la CSM-LPS Bihorul Oradea, fiind pregatit de profesorii Emil Morar si Dan Fasie. Adrian Olaru a avut un parcurs greu, dar printr-o mobilizare si determinare maxima a reusit sa se impuna in fata valorosilor sai adversari, repurtand 4 victorii extrem de muncite.

Medalii de argint au obtinut Laszlo Szoke si Daniel Matei (de la CSM Oradea), iar pe a III-a treapta a podiumului au urcat Valentin Radu si Razvan Bodea(de la CSM Oradea), Alex George Cret si Robert Boldis(de la CSM-LPS Oradea), precum si Carina Jurca de la LPS-CSS Bihorul Oradea.

Foto: arenabihoreana.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri