Adversara oradenilor din finala Ligii Naționale de baschet masculin e CSM Steaua EximBank

De aseara, se cunoaste adversarul echipei CSM CSU Oradea din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. E CSM Steaua EximBank București care in urma Meciului 5 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca a castigat confruntarea din Ardeal cu scorul de 76-72.

Ultimul act al competitiei se disputa pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Avantajul terenului propriu apartine echipei mai bine clasate in sezonul regulat. In aceste conditii primele doua partide dintre CSM CSU Oradea si Steaua EximBank se vor juca la Arena Antonio Alexe.

În 13 ani pe prima scenă a baschetului românesc CSM-ul a strâns un titlu național, două finale de campionat și trei de cupă, respectiv patru medalii naționale și este clubul cu cea mai consistentă prezență în fazele superioare ale deosebit de echilibratelor competiții organizate sub egida Federației Române de Baschet în ultimii șase ani. De cealaltă parte se află Steaua Bucureti, o grupare cu 21 titluri naționale și o istorie colosală în sportul cu mingea la coș din țara noastră, care a oferit baschetului românesc o impresionantă serie de momente de neuitat pe plan internațional.

Distribuie informația
Alte știri