Aeroportul Oradea a deschis cursele cu Tel Aviv. Vezi cate zboruri vor fi pana la toamna

Primul avion cu turisti israelieni a aterizat joi seara pe Aeroportul din Oradea. In aceasta luna nu mai e programata nicio alta cursa, dar in 1 Mai, AIR BUCHARESTI va avea un nou zbor catre Oradea iar apoi urmeaza o pauza pana in iulie.

Din 6 iulie pana in 31 august, in fiecare miercuri vor fi curse Blue Air. Aterizarile sunt programate la Oradea pentru ora 11.20 iar plecarea spre Tel Aviv se va face la 12.10.

In acest weekend, autoritatile cauta noi rute pentru Aeroportul din Oradea, la cel mai mare forum de acest gen, din Europa. O delegatie din Bihor participa, in premiera, la Forumul de dezvoltare a rutelor pentru Europa. Evenimentul de la Cracovia va reuni, incepand de sambata, 1200 de profesionisti in ale aviatiei, 100 de companii aeriene, 300 de aeroporturi, respectiv 45 de autoritati de turism.

Este cel mai mare forum de acest gen la nivel european, sustine directorul de cabinet din Consiliul Judetean Bihor. Horia Cartis spune ca delegatia din care face parte, are programate deja 8 intalniri cu companii aeriene, dar la fata locului se vor mai putea realiza dialoguri si cu alti operatori .
La Forum va fi insotit de Marian Ghitea de la Aeroportul Oradea si Dorin Ivascu, dir gen al firmei de handling, Romanian Airport Services.

 

 

Distribuie informația
Alte știri