Aeroportul Oradea nu va rămâne fără curse externe din iarnă

Conducerea Consiliul Județean Bihor si directorul Aeroportului Oradea au avut o serie de întrevederi cu companii aeriene pentru asigurarea continuității curselor internaționale din Bihor și după luna noiembrie 2018, se anunta intr-un comunicat.

Asta după ce compania irlandeză Ryanair a decis să renunţe, de la finalul lunii octombrie, la toate cursele pe care le opera pe Aeroportul din Oradea, cu destinaţiile Milano-Bergamo, Londra Stansted, Dusseldorf Weeze, Memmingen şi Barcelona-Girona, lăsând Oradea fără conexiuni externe.

Rezultatele demersurilor din aceste zile din Bucureşti se vor vedea cât de curând. Bihorul ar putea deveni ținta următoarele proiecte de dezvoltare regionale ale TAROM, iar în cazul companiei Blue Air, vor exista cel puțin două curse internaționale de iarna, începând cu noiembrie 2018.

„Putem fi mai mult decât optimişti privind asigurarea continuităţii curselor internaţionale odată cu noiembrie 2018. Vom continua seria de întâlniri, deschiderea din partea noastră de interferează cu interesul tot mai crescut al mai multor companii de profil pentru includerea altor destinaţii internaţionale”, a declarat, potrivit comunicatului, Pásztor Sándor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri