AFM: Începe înscrierea în Programul de educație și conștientizare a publicului privind protecția mediului

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că organizaţiile neguvernamentale pot depune, în perioda 3 aprilie – 3 mai, dosare de finanţare pentru activităţi în cadrul Programului vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului. Bugetul acestei sesiuni este de 150 de milioane de lei.

Dosarele se depun prin aplicaţia pusă la dispoziţie de către AFM. Accesul solicitanţilor în aplicaţia informatică se realizează începând din 27 martie, doar pentru crearea conturilor de utilizator. Conturile create şi utilizate pentru înscrierea în cadrul programelor derulate de AFM rămân valabile şi pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanţare în cadrul Programului vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului.

În cadrul unei sesiuni de finanţare, un solicitant ONG poate depune două proiecte în calitate de lider de parteneriat. De asemenea, în cadrul unei sesiuni de finanţare, un ONG poate avea calitatea de partener în cel mult două proiecte.

Finanţarea în cadrul programului se acordă în cuantum de maximum 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar suma maximă care poate fi acordată de AFM pentru finanţarea unui proiect este de 500.000 de lei.

Ghidul de finanţare şi alte informaţii relevante sunt publicate pe site-ul instituţiei, la secţiunea dedicată acestui program.

Distribuie informația
Alte știri