Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor a semnat contractul pentru realizarea Complexului Sportiv Pădurea Neagră

Luni, 14 octombrie 2019, la sediul Consiliului Județean Bihor, conducerea Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor) a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru realizarea Complexului Sportiv Pădurea Neagră.

Asocierea S.C DA VINCI CONSTRUCT&PROIECT S.R.L. (lider asociere) – S.C. TIMOVLADIAN AQUA PARC S.R.L. (asociat) și S.C. TERM S.R.L (asociat) va avea la dispoziție 15 luni pentru predarea investiției, din care 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție, conform gracifului de realizare a lucrărilor. Valoarea totală a investiției se ridică la 6.069.387,92 lei (TVA inclus), finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Bihor.

”Acest proiect de revitalizare a stațiunii Pădurea Neagră a fost, încă de la început o provocare pentru agenția noastră. Zona este una dintre cele mai impresionante din județul Bihor și mă bucur că prin intermediul acestui complex sportiv se vor putea organiza activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, a declarat Vitalyos Barna, director executiv ADD Bihor.

Complexul va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri. De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parter vor fi amenajate o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă vor funcționa 21 de camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

Distribuie informația
Alte știri