Agentia Terra Vista vine cu oferte tentante la Top Travel. Ofera si o vacanta de vis in Costa Brava

Timp de 3 zile, la Oradea, in Lotus Center, are loc cea de-a IX-a editie a targului de turism. Sunt oferte imbatabile de early-booking, reduceri speciale de 40% , si multe propuneri tentante pentru vacanta de vara.

Partenerul principal al targului de turism Top Travel este, si in acest an, agentia Terra Vista, care ofera si premiul vizitatorului. E vorba de o vacanta de o saptamana in Costa Brava, la un hotel de patru stele (cazare cu demipensiune), cu zbor din Oradea.

Concursul se adreseaza tuturor celor care viziteaza standul agentiei din cadrul targului si completeaza un bilet cu datele de identificare, spune Ioana Salajan, manager Terra Vista.

Desemnarea castigatorului premiului va avea loc duminica, 18 februarie, la ora 19:55, inainte de inchiderea targului de turism si va fi comunicat in media.

La targ sunt reprezentate si doua orase din Ungaria, care isi expun oferta turistica, alaturi de alte agentii de profil oradene.
Pentru zilele de sambata, 17 februarie si duminica, 18 februarie, programul e de la ora 10 la ora 20. Intrarea e libera!

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri