Ai plătit impozitul online? Vezi cine a cîștigat primul bilet pentru o zi la Aquapark Nymphaea

Joi, 23 ianuarie, a avut loc prima tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2020, prin care Primăria Oradea premiază persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2020 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Începută în anul 2017, campania pentru recompensarea cetățenilor și firmelor care achită online impozitele a ajuns la cel de-al patrulea an de desfășurare.  

La prima tragere la sorți din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 13 – 19 ianuarie, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 5.105 de contribuabili înscriși, prin extragere computerizată au fost desemnaţi câștigători Pop Florian şi Viorica,proprietaride pe strada Locomotivei. Aceştia vor fi înștiințaţi prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 4% în cazul plăților la ghișee. De asemenea, cei care îl plătesc online pot câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 30 ianuarie.

Alte știri