AJOFM Bihor va pune la dispozitia celor interesati un numar unic de telefon și o adresa de email pentru informatii despre Ordonanta 30

Va anuntam ca OUG 30/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, a fost publicata, a anuntat AJOFM Bihor, pe Facebook.

In acest sens a fost introdusa rambursarea sumelor platite de catre angajatori pe perioada suspendarii contractelor individuale de munca ale angajatilor, din bugetul asigurarilor pentru somaj.

Incepand de luni AJOFM Bihor va pune la dispozitia celor interesati un numar unic de telefon respectiv o adresa de email dedicate acestui subiect.
Va asiguram de tot sprijinul nostru astfel incat sa putem trece cu cat mai putine pierderi peste aceasta perioada dificila.

Totodata indemnam si pe aceasta cale angajatorii din judetul Bihor sa dea dovada de responsabilitate sociala si sa pastreze contractele individuale de munca ale angajatilor, chiar si prin decizia de a apela la posibilitatea de a suspenda pe perioada determinata a acestora.

Va multumim,

Distribuie informația
Alte știri