Ajută copiii care nu mai au cui să spună ”mama”

Există în Oradea 50 de tineri care schimbă viitorul copiilor abandonați. Membrii ai clubului de educație non-formală și implicare comunitară – IMPACT – s-au hotărât să schimbe soarta copiilor abandonați creând proiectul ”Aripi de înger”.

Motivați de IMPACT-ul pe care îl pot avea în viața acestor copii, și-au pus aripi de înger și au început să găsească oameni cu suflet, cu ajutorul cărora să construiască 5 case de tip familial. Am găsit deja fonduri pentru 4 dintre aceste case la care nici măcar nu au visat acești copii fără părinți. Sunt acel ”acasă” unde găsesc afecțiune, protecție, îngrijire, educație, speranță.

A mai rămas însă o casă pentru care căutăm sponsori. Te rugăm și pe tine să ne ajuți să o construim.
Direcționează sume mici pentru proiectul ”Aripi de înger” prin care va fi construită cea de a 5-a casă de tip familial pentru copiii abandonați de la Centrul de Plasament nr. 2 din Oradea.


Semnează și tu un contract cu IMPACT în viața copiilor abandonați! Fii și tu înger păzitor pentru un copil și oferă-i șansa să se simtă ”acasă” în 2019. Donează 15, 20 sau 25 lei / lună pe o perioadă de un an sau mai mult, utilizând programul nostru de Debit Direct.


Contact pentru donatori:
mobil: 0740 / Î N G E R I
adică: 0740 / 4 6 4 3 7 4
centru@filantropiaoradea.ro
www.filantropiaoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri