Al 5-lea meci oficial pentru CSM CSU Oradea împotriva unei echipe din Finlanda

CSM CSU Oradea se duelează cu Kataja Basket în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. Partida are loc miercuri (25.10), ora 18:30, la Motonet Areena din Joensuu și face parte din programul Grupei J.

Ambele formații au suferit înfrângeri în prima etapă. CSM-ul a cedat în duelul de pe teren propriu cu Patrioti Levice din Slovacia. În schimb, Kataja a cedat în fieful lui Legia Varșovia, la o diferență de 23 lungimi.

Delegația orădeană îi cuprinde pe toți componenții rotației de bază. CSM CSU Oradea va miza, așadar, pentru prima dată în actuala campanie continentală pe Donatas Tarolis, cel care a absentat la jocurile cu Brindisi și Levice. Lituanianul a impresionat la Constanța, arătând o dispoziție de joc deosebită.

Va fi cel de-al 5-lea meci oficial disputat de CSM Oradea împotriva echipelor din Finlanda. Roș-albaștrii au învins Kataja Basket de două ori în grupele Basketball Champions League – ediția 2016/17 și au pierdut de două ori cu Karhu Basket în preliminariile aceleiași competiții din ediția 2018/19.

Meciul de la Joensuu va fi transmis în direct pe canalul YouTube FIBA The Basketball Channel.

Distribuie informația
Alte știri