Al doilea concert în aer liber în curtea Episcopiei Romano – Catolice

Foto; crisana.ro

Vineri, începând cu ora 19, Filarmonica de Stat Oradea organizează al doilea concert în aer liber în curtea Episcopiei Romano – Catolice.

Conducerea muzicală aparţine dirijorului Lorenzo Moroni. În program sunt incluse patru compoziţii. Prima lucrare este „Simfonia în sol minor” de Donizetti. Concertul va continua cu „Mica Simfonie” de Gounod, „Suita 2 în Fa Major” de Holst și „Pomp and Circumstance” de Elgar.

,,La acest concert îi așteptăm în primul rând pe abonații noștri, până în limita locurilor disponibile. Stimații spectatori vor trebui să respecte următoarele condiții de participare: la intrare se va lua temperatura prin termoscanare, obligativitatea purtării măștilor pe durata concertului, care va dura maxim 60 de minute, fără pauză. Scaunele vor fi situate la o distanță de 2 m, totodată spațiul, în care se va desfășura evenimentul, va fi delimitat”, a precizat conducerea Filarmonicii de Stat Oradea.

Locurile se vor ocupa în ordinea sosirii, începând de la ora 18.30. În caz de vreme nefavorabilă concertul se amână pe sâmbătă, 13 iunie, ora 19.30.

Alte știri