Alătură-te echipajelor de pompieri militari din Bihor! Încep înscrierile la facultatea de profil

Începând de vineri, 17 iulie și până pe 27 iulie 2020, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Cererile de înscriere se pot depune, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

La nivelul județului Bihor, recrutarea candidaților pentru Facultatea de Pompieri se realizează de personalul structurii de resurse umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana”.

În acest an, la Facultatea de Pompieri vor fi scoase la concurs 40 de locuri.

 Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana”, cu sediul în municipiul Oradea, str. Avram Iancu, nr. 9, în perioada 17 – 27.07.2020, în fiecare zi (inclusiv sâmbăta și duminica), între orele              08.00 -16.00.

Pentru a participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii legale şi criterii specifice, conform Ordinului M.A.I. nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare.

Detalii despre procedura de admitere, numărul de locuri aprobate, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes sunt postate pe site-urile Ministerului Afacerilor Interne (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/), Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” (www.academiadepolitie.ro), Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (www.igsu.ro) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor (www.isubh.ro – Secțiunea Cariera) sau pot fi obținute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0259/411.212, 0259/411.213, interior 27107 și 27136.

Distribuie informația
Alte știri