Alături de Lucian Todea! Fostul fotbalist de primă ligă din Bihor a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă

Fostul jucător de primă ligă, Lucian Todea, în vârstă de numai 36 de ani, trece prin clipe dramatice după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă. Echipele de minifotbal din Campionatul Județean Bihor și-au manifestat sprijinul față fostul mijlocaș ofensiv. Miercuri seara, înainte de derby de Bihor: AEK Oradea vs Bad Boys, jucătorii din Liga I de minifotbal Bihor au intrat pe terenul 1 de la Baza Tineretului îmbrăcați în tricouri cu inscripția: ”Alături de Luci Todea”.

Produs al LPS Bihorul Oradea, sub bagheta antrenorului Ionel Negrea, Lucian Todea a debutat în Liga I în tricoul echipei UTA, dorit de Marius Lăcătuș, pe atunci antrenor la Arad, care a fost impresionant de calitățile jucătorului. După experiența de la ”Bătrâna Doamnă”, a evoluat, printre altele, la FC Bihor și Dinamo București. Ultima dată a fost legitimat la CS Oșorhei de unde s-a și retras în decembrie 2018, la numai 32 de ani.

A jucat mult timp minifotbal, la Bad Boys Oradea echipa care a și inițiat acțiunea de miercuri seara.

La întâlnire a fost prezent și Lucian, semn că luptă, așa cum a făcut-o și pe teren. Lucian Todea a fost impresionat de gestul colegilor săi.  

Distribuie informația
Alte știri