Alături de Neșu! Gala „Uniţi pentru Mihai” se va disputa cel mai probabil cu casa închisă

Foto : arhiva

S-au împlinit, joi, 7 ani de la accidentul groaznic în urma căruia Mihai Neșu și-a încheiat cariera de fotbalist. Pe 10 mai 2011, se afla la antrenamentul lui Utrecht alături de colegii lui, când în urma unei dispute cu Alje Schut, orădeanul s-a ales cu o fractură cervicală. Deși medicii olandezi au făcut tot posibilul, fostul jucător al Stelei a rămas imobilizat în scaunul cu rotile.

De atunci, Mihai Neșu luptă pentru viata lui dar oferă și o lecţie de viaţă şi de altruism. El se zbate să strângă fonduri pentru bunul mers al fundaţiei care îi poartă numele și care vine în ajutorul a zeci de copii cu probleme locomotorii.

Pentru ei se organizează acum la Oradea cea de-a doua ediţie a galei umanitare „Uniţi pentru Mihai”. Evenimentul are șanse reale de-a se juca cu casa închisă. În doar o lună de la punerea lor în vânzare, cele 11.000 de bilete pentru evenimentul de pe 26 mai s-au vândut aproape în totalitate. Mai sunt locuri libere doar la cele două peluze ale stadionului „Iuliu Bodola”.

Trei formaţii vor fi prezente la Oradea: UEFantasticii Stelei, Prietenii lui Neşu şi foştii componenţi ai naţionalei României, din diferite generaţii. Prima ediţie a galei umanitare „Uniţi pentru Mihai” a avut loc în 2016, în Capitală.

Foto: digi24.ro

Distribuie informația
Alte știri