ALDE vrea 5 mandate de europarlamentari, la alegerile din mai

Călin Popescu-Tăriceanu a fost prezent la Oradea, la o întâlnire regională a filialelor ALDE din regiunea de Nord-Vest. A fost însoțit de Daniel Chiţoiu – secretar general al ALDE şi fost ministru al Finanţelor, de Andrei Gerea – vicepreşedinte ALDE, fost ministru al Economiei şi director de campanie la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European, de Norica Nicolai – europarlamentar ALDE si de Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Discuțiile au vizat în principal stadiul pregătirii pentru campaniile electorale din anul 2019.

In cadrul conferinței de presă care a urmat, liderul ALDE s-a declarat mulțumit de rezultatul sondajului care indică o cotă de incredere de 10-12 % pentru formațiunea pe care o conduce. E în fond o dublare a scorului de la ultimele alegeri. Călin Popescu-Tăriceanu speră ca pe 26 mai să obțină un rezultat bun, respectiv 5 mandate de europarlamentari în forul de la Bruxelles. Lista partidului va fi definitivată curand, dar e sigur că pe prima poziție se va afla Norica Nicolai.

Doi membri ai Asociaţiei Oradea Civică au incercat să intre si ei la onferința de presă dar au fost obstrucționţi de SPP-işti şi atunci au proferat invective la adresa liderului ALDE.

Distribuie informația

Alte știri