Alege să faci schimbări pozitive în viața ta! VEZI detalii

Timp de patru zile, orădenii au posibilitatea să-și rezolve cele mai complicate probleme din viață. Cunoscutul maestru Reiki, Dorina Dabija, vine la Oradea pentru a susține un workshop de constelații familiale și sesiuni de respirație conștientă.

Sâmbătă, 27 august, de la ora 10:00, se desfășoară workshopul de constelații familiale, iar duminică, luni și marți, de la ora 18:30, timp de trei ore, vor avea loc transformări importante prin intermediul tehnicilor de respirații conștiente.

Toate aceste evenimente se desfășoară la sediul Fundației Life de pe str. Sf. Apostol Andrei nr. 15. Informații suplimentare se pot obține de la maestrul Reiki, Mirela Codilă – 0742 211 224.

La ce te ajută Constelațiile familiale?

Metoda constelațiilor familiale este în prezent din ce în ce mai mult recunoscută și folosită pe plan internațional, fiind pentru prima oară utilizată de către psihoterapeutul german Bert Hellinger. Ea porneste de la constatarea că între membrii unei familii se produc, de-a lungul generatiilor, adevarate schimburi de energie afectiva si de tipare emotional-comportamentale.
Astfel, daca la un moment dat se produce in sistemul familial un in fluxul natural de iubire, toti membrii vor avea de suferit, inclusiv reprezentantii generatiilor viitoare. Interesant este faptul ca membri respectivei familii, mai ales daca este vorba de urmasi, nu au adesea nici cea mai vaga idee despre cauzele reale ale diverselor suferinte pe care le pot experimenta de-a lungul vietii.

Problematicile ce pot fi abordate prin metoda constelatiilor sistemice familiale au legătură cu excluderea (încălcarea legii dreptului egal de a aparţine), cu dezordinea în ceea ce priveşte locul în sistem (încălcarea legii ordinii) şi cu dezechilibrul în ceea ce priveşte schimbul (încălcarea legii echilibrului între ce dai şi ce iei din sistem).
Cateva exemple mai clare de probleme cauzate de  încurcături sistemice sunt: probleme de cuplu, avorturi, boli, negasirea locului in viata proprie, depresii, destine şi incidente grave, sentimentul de debusolare şi blocaj.

Noi purtam in interiorul nostru imagini ale familiei din care provenim. Aceste imagini sunt inaccesibile constientului in viata de zi cu zi, insa pot fi revelate cu ajutorul metodei constelatiilor  unde sentimentele noastre cele mai ascunse sunt aduse astfel la suprafata. Devine astfel clar ca multe din problemele care pareau a fi esecuri personale isi pot avea originea in sistemul de familie, sustine maestrul Dorina Dabija.

Despre Respirația Conștientă și Rebirth

Respiratia este legatura permanenta cu Viata. Practica Respiratiei Constiente duce la o Viata constienta. Constientizarea este o treapta superioara in evolutie si o unealta extraordinara pentru supravietuire. In cea mai mare parte, respiratia este automata si inconstienta. Paternurile noastre inconstiente de respiratie nu sunt neaparat cele optime si naturale. Respiratia constienta permite identificarea modurilor de respiratie disfunctionale si corectarea lor. Principiile terapiei prin respiratie sunt cele din arta medicala chinezeasca si din practica zen.

La ce ajută?

·  Metoda practica de a imbunatati nivelurile energetice
·  Rupe ciclurile stresului si anxietatii prin Constientizarea Respiratiei si invatarea Relaxarii
·  Faciliteaza procesul de reprocesare, identificare a blocajelor emotionale ; poate fi folosita si ca meditatie
·  Ofera o stare de concentrare si calm, asistand astfel la performantele dumneavoastra in cariera, in relationare si viata de familie
·  Poate fi folosita ca o metoda de slabit si de renuntare la dependente: fumat, substante, s.a
·  Amelioreaza durerire fizice si ajuta in prevenirea si managementul bolilor cronice

Distribuie informația
Alte știri