Alegeti cu grija agentia de turism pentru a nu da banii de pomana. 22 de agentii din Bihor au ramas fara licenta

Autoritatea Națională pentru Turism a retras licențele a 1.384 de agenții care nu aveau poliță de asigurare în caz de insolvabilitate, insolvență sau faliment. Pe lista se află si 22 de agenţii din Bihor sau care au birouri în Oradea.

În Oradea aceste sunt Cado Travel, Eurotour, Blue Travel, Extra Travel, Hawaii Travel, Sana Center Travel, Desert Rose Travel, Onext Travel Point, Saphir Travel, Demian Travel&Holidays, Sejur 24, Vacanţa Mea, Monthermal Travel, Denis Perfect Tour, Merci Travel¸ Goevitour, Paralela 45; în Sînmartin: ClicHoteluri, President Felix; în Borş: Vlady Travel; în Drăgăneşti: Astradrom; în Oşorhei: Airam Tours.

Pentru a nu ramane si cu banii luati si cu bagajele acasa ,ANAT îndeamnă turiștii să efectueze constant o verificare a agenției de turism de la care intenționează să cumpere un pachet turistic, căutând pe pagina de internet a acesteia sau la sediu existența poliței aflate în termenul de valabilitate, a licenței de funcționare și a brevetului de turism al managerului.

turist-pierdut

Distribuie informația
Alte știri