,,Alergăm împreună la FAPTE BUNE pentru AUTISM”- Ediția a-II-a

Acest proiect, organizat de Asociația Club Sportiv Progress Oradea, reprezentată de D-na Karmen Chimerel, in parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, este la a doua ediție și sperăm să fie un bun prilej de a strânge comunitatea împreună pentru a ajuta dar și pentru a da un semnal în comunitate că sportul înseamnă sănătate. Sportul, alergarea, trebuie să devină un mod de viață, acest lucru fiind foarte important de transmis în special copiilor astfel încât să ajungă să iubească să facă mișcare.

Prin acest proiect ne propunem o acțiune caritabilă în vederea strângerii de fonduri pentru a susține cauza începută de Asociația SOS Autism Bihor.

Acțiunea este o inițiativă la solidaritate și generozitate față de copiii și tinerii cu autism din cadrul Asociației.

Ne-am propus să realizăm acest proiect printr-un program dinamic, accesibil fiecărui participant, de la cel mai mic la cel mai mare; un program plin de surprize și o atmosferă antrenantă!

Pregătim probe atractive pentru toți cei care doresc să ne fie alături la linia de start. Puteți sa faceți un bine, donând și alergând!

Evenimentul va avea loc în data de 28 Mai 2022 în parcul I.C. Brătianu și vizează participarea unui număr cât mai mare de oameni.

Activitatea constă în 4 probe, la alegere:

  • ȘTAFETA VESELĂ a copiilor (4-6 ani)
  • CROSS-UL copiilor (8-14 ani)
  • ȘTAFETA FAMILY
  • ȘTAFETA MIXTĂ

La finalul fiecărei probe va avea loc premierea participanților!

Cum poți participa la Acțiunea Caritabilă ,,Alergăm împreună la FAPTE BUNE pentru AUTISM”?

  1. Ia legătura cu persoanele de contact sunând la nr. de telefon 0742529453 (SIMONA ZLIBUȚ de la Asociația SOS Autism) sau la nr. 0755096250 (KARMEN CHIMEREL de la ACS Progress Oradea)!
  2. Achită Taxa de înscriere (care va fi donată către Asociația SOS Autism Bihor) în contul bancar deschis la BCR Oradea: RO55RNCB003280020001
Distribuie informația
Alte știri